opc_loader

 

Verzenden & Verzendkosten


Kledingoutletnaarden.nl levert aan klanten binnen Europa.

Kledingoutletnaarden.nl bezorgt bestellingen binnen Nederland en België altijd via de pakketservice van PostNL.

 

 

We streven er naar om orders direct de eerstvolgende werkdag te verwerken. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 1-2 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Uw bijdrage voor verzending binnen Nederland bedraagt € 6,75. Bij een bestelling van meer dan 100 euro zijn de verzendkosten gratis.

 

Niet thuis?

 

PostNL biedt uw bestelling tweemaal aan op uw bezorgadres. Indien u ook de tweede keer niet thuis bent om uw bestelling in ontvangst te nemen, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Postkantoor. Daar kunt u het afhalen op vertoon van uw legitimatiebewijs.

 

Bekijk order- en verzendstatus online

 

U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account mits ingelogd. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van PostNL. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op PostNL.

 

Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij PostNL.